📍铜锣湾𝙲𝚊𝚞𝚜𝚎𝚠𝚊𝚢 𝙱𝚊𝚢❝样样都好大碟🇰🇷😋岩晒三五知己边食边倾❤️❞韩国菜🇰🇷真系要几个人食先得 因为碟碟都好大盘🤤今次试左炸鸡🍗年糕🍡铁板🔥每款都有试! 装修好有韩国原素🌟有d店员仲系韩国人!🌶🐷铁板韩式葱炒五花肉 $238 (4/5)劲大盘🤩好多猪腩肉片🤤入晒味🌶唔会好辣~配料有年糕🍡葱🌿洋葱🧅佢另上生菜可以包肉食 好中意泡菜猪肉夹生菜呢个食法🥰但生菜好快食晒🥺🥬加多份要另加钱所以冇加到🙈🍯🍗蜂蜜黄油炸鸡(半份) $130 (4/5)炸得香脆热辣辣🔥鸡肉嫩滑juicy!💦主要味道靠晒上去既蜂蜜调味粉 私心觉得如果再淋上蜜糖会更好🍯🙈但我好中意佢另上既sour cream & garlic 酱汁😋点鸡好惹味!!🧀忌廉芝士炒年糕 $188 (3.5/5)又系劲大盘😂有奶香味但味道偏淡🤥除左年糕🍡仲有面🍜鱼糕🍢鸡肉块🐔洋葱🧅好丰富! D面挂满晒creamy既酱汁🤤虽然有d漏但好满足😬🍪 𝐂𝐨𝐨𝐤𝐢𝐞𝐬 & 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦 𝐒𝐦𝐨𝐨𝐭𝐡𝐢𝐞 $65 (4/5)香浓又厚身 奶昔黎讲我满意❤️🍊柚子米酒 $78 (3.5/5)好fresh🤣酒味唔算太重但饮得出😜解腻解辣一流😍꧁꧁ ——𝓂𝑜𝓇
📍铜锣湾𝙲𝚊𝚞𝚜𝚎𝚠𝚊𝚢 𝙱𝚊𝚢
❝样样都好大碟🇰🇷😋岩晒三五知己边食边倾❤️❞

铁板韩式葱炒五花肉

🌶🐷铁板韩式葱炒五花肉 $238 (4/5)

蜂蜜黄油炸鸡

🍯🍗蜂蜜黄油炸鸡(半份) $130 (4/5)

忌廉芝士炒年糕

🧀忌廉芝士炒年糕 $188 (3.5/5)
Cookie  &  Cream  Smoothie,  柚子米酒
香浓又厚身 奶昔黎讲我满意❤️

🍊柚子米酒 $78 (3.5/5)
好fresh🤣酒味唔算太重但饮得出😜解腻解辣一流😍

꧁꧁ ——𝓂𝑜𝓇𝑒 𝒾𝓃𝒻𝑜𝓇𝓂𝒶𝓉𝒾𝑜𝓃—— ꧂꧂
📍Bingo & Cook
铜锣湾骆克道487-489号骆克駅2楼

🗺𝘐𝘯 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘢𝘮𝘦 𝘭𝘰𝘤𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯…
#joys_铜锣湾

🔖𝘔𝘰𝘳𝘦 𝘴𝘪𝘮𝘪𝘭𝘢𝘳 𝘤𝘶𝘪𝘴𝘪𝘯𝘦 /𝘧𝘰𝘰𝘥…
#joys_韩国菜
铁板韩式葱炒五花肉