2023-01-06
最中意食唔同国家嘅菜式,可以感受下唔同地方嘅文化同气氛🫶 今次就去到西营盘嘅𝗩𝗲𝗿𝗱𝗲 𝗠𝗔𝗥,主打墨西哥菜。店面以树獭做主题,门外壁画同餐厅内都有qq树獭🦥 餐厅布置温馨,有一种慵懒风,令食客可以好𝗋𝖾𝗅𝖾𝗑咁享受美食🇲🇽 𝗕𝘂𝗯𝘂推介🔥 👍 𝙏𝘼𝘾𝙊原来正宗𝘛𝘈𝘊𝘖系软皮,平时食到嘅硬壳系美式😮 今次就试到正宗𝘛𝘈𝘊𝘖喇!一客三件,可以自选三款口味,我地就拣咗𝖼𝗁𝗂𝖼𝗄𝖾𝗇、𝗀𝗋𝗂𝗅𝗅𝖾𝖽 𝖿𝗂𝗌𝗁、𝖧𝗈𝗆𝗆𝖺𝖽𝖾 𝖯𝗈𝗋𝗄 𝖢𝗁𝗈𝗋𝗂𝗓𝗈。最中意系𝖧𝗈𝗆𝖾𝗆𝖺𝖽𝖾 𝖯𝗈𝗋𝗄 𝖢𝗁𝗈𝗋𝗂𝗓𝗈,自家制西班牙香肠,浓浓肉味配上𝘛𝘈𝘊𝘖同配菜,好夹呀🥰👍 𝘼𝙫𝙤𝙘𝙖𝙙𝙤 𝙄𝙘𝙚-𝙘𝙧𝙚𝙖𝙢超惊喜嘅甜品😻 整到成个牛油果咁送上,啱哂打卡📷 牛油果雪糕味道极浓,唔会甜,每一啖都觉得自己食紧浓缩嘅牛油果,好满足🫶最近仲推出咗期间限定嘅超嫩入口即溶慢煮牛面肉,好入味仲有满满骨胶原,下次有机会一定要试下😻📍Verde MAR 西环西营盘水街41号地舖
𝗕𝘂𝗯𝘂推介🔥
👍 𝙏𝘼𝘾𝙊