2025-01-19 167 浏览
店舖装修主色系橙白,俾人一种有活力但舒服既感觉!最欣赏系虽然店舖不算大,但非常开扬通风!店舖有两面都系窗口位,而且店员系打开哂所有窗,自然光入哂铺!影相一流!👏🏻餐牌设计感很好!系一盒光碟💿!而且入面真系有只CD!当日去系闲日既中午,3点前都可以叫lunch menu , 价钱$78,包一杯饮品! 如果系学生,只需要$58! 价钱相宜!咖喱啡鸡扒米饭仔 $78 份量唔算好大,女仔食系足够既!食物不够热,一上枱只系微暖🫠 (利申: 只用了1分钟时间去拍照)0不过同我预想既咖哩饭唔同,我以为系有咖哩汁系旁边,但原来系已捞好!(呢个都唔系大问题,每间做法不一样) 但系咖哩味偏淡,几乎系食唔出咖哩味🫣 比较大问题系,menu写系米饭仔!正常一睇都会觉得系饭!英文menu 写的是ORZO,其实系一款米粒状既面食!系面不是饭!其实有啲失望,因为真系想食饭先叫饭的😥 呢只面既口感就好似食紧一粒粒既意粉,偏硬😥而且唔挂汁,再加上少汁,所以食落真系冇咩味道!鸡扒味道都不错,正常!Latte加钱叫了latte,不错既豆味突出,nutty 其实很支持小店,但奈何食物真的不算出色,应该不会再光顾了希望有改善吧

餐牌设计感很好!系一盒光碟💿!而且入面真系有只CD!

咖喱啡鸡扒米饭仔 $78
份量唔算好大,女仔食系足够既!

Latte
加钱叫了latte,不错既
豆味突出,nutty

其实很支持小店,但奈何食物真的不算出色,
应该不会再光顾了
希望有改善吧🍊