2024-09-25
今次去咗诺士佛台度饮嘢,Gulu Gulu 门口已经有好大棵樱花,入到去更加有花花墙,同埋霓虹灯牌超抢眼嘅靓 Bar枱,而且气氛都好casual,啱晒 girls‘ gathering,打卡吹水唔错 🫶🏻黄金酱鸡髀肉、牛舌芯热辣辣嘅串烧出晒烟,卖相好吸引,鸡髀肉好嫩滑,配埋少少咸嘅酱料,juicy得来都好香口;牛舌心都几厚几大块,咸咸地味道够晒浓 🤤黑松露薯条配黑松露香脆嘅薯条铺满黑松露,再加埋Creamy嘅黑松露酱,入口非常之香,用嚟送酒真系好唔错 😌西班牙辣肉肠pizza呢度嘅Pizza系薄批,个边好香脆,中间嘅馅料都好饱满,咸咸地嘅辣肉肠再配埋芝士,口感唔错 👍🏻Tropical Island朋友拣嘅 mocktail 用左橙汁、热情果同埋青柠整嘅,酸酸地好 fruity 🍹Negroni至于我呢杯就用咗 Gin、金巴利同意大利香艾酒调嘅 cocktail,Gin 嘅味道都好出,甘甘地大好兴嘅甜味,仲有少少橙味,都几特别 🍸
黄金酱鸡髀肉、牛舌芯
黑松露薯条配黑松露
西班牙辣肉肠pizza