餐厅嘅位置就喺1楼都好方便,铜锣湾呢类旺区难得揾到个靓位食lunch,环境和布置都别有心思可以四围打卡,喺樱花树下食和牛寿喜烧心情愉快Hot Pot Set▪︎锅物定食 Kagoshima Wagyu Beef Hot Pot in Sukiyaki Soup鹿儿岛和牛火锅・寿喜烧汤底Salmon Sashimi with Truffle Soy Sauce▪︎薄切三文鱼刺身配黑松露酱油Minced Toro with Avocado Crispy Sushi▪︎拖罗蓉牛油果脆脆寿司 Appetizer Trio▪︎小食三宫格Miso Soup▪︎汤Side Dish▪︎配菜Japanese Wild Vegetables▪︎旬野菜Inaniwa Udon▪︎稻庭乌冬> 和牛整体味道唔错,望到脂肪分布平均、牛肉唔嚡无乜渣食落颇软腍,淡牛味有肉香。拖罗蓉牛油果脆脆寿司卖相漂亮入口几特别,脆脆令口感多咗层次亦香口。三文鱼刺身质素可以接受、有朕黑松露独特香味。因为成个餐食材都算多、小食三宫格我放到最后食,饱到每样只食咗啲啲。呢个餐好健康因为有一大盘蔬菜、豆腐好滑、金菇本菇我本身已经好钟意食,其余嘅大

Hot Pot Set▪︎锅物定食

Appetizer Trio▪︎小食三宫格

Miso Soup▪︎汤

Side Dish▪︎配菜

Japanese Wild Vegetables▪︎旬野菜

Inaniwa Udon▪︎稻庭乌冬

> 和牛整体味道唔错,望到脂肪分布平均、牛肉唔嚡无乜渣食落颇软腍,淡牛味有肉香。拖罗蓉牛油果脆脆寿司卖相漂亮入口几特别,脆脆令口感多咗层次亦香口。三文鱼刺身质素可以接受、有朕黑松露独特香味。因为成个餐食材都算多、小食三宫格我放到最后食,饱到每样只食咗啲啲。呢个餐好健康因为有一大盘蔬菜、豆腐好滑、金菇本菇我本身已经好钟意食,其余嘅大白菜茼蒿等非常大棵、食晒已full到上心口!仲有滑捋捋烟韧嘅乌冬,加落汤度煮一阵又食晒成个、大满足!

拖罗蓉牛油果脆脆寿司
薄切三文鱼刺身配黑松露酱油