2022-02-10 417 浏览
呢间系位于天水围乐湖新北江商场嘅樱花树下!听个名都已经好有诗意,睇下呢间日本餐厅又有几新鲜啦!环境/喺边度?呢间铺头嘅位置有少少偏僻,但如果你知大概喺边你就会即刻见到佢!你仲未揾到喺边?正门搭电梯上一楼再去电梯嘅后面就会见到架喇。呢间铺头真系好大间,而特别嘅点就系要喺收银处拎餐牌揾位坐。啲位多到餐牌都唔够喇😂😂😂我就叫咗个早餐H餐雪花肥牛猪脚浓汤乌冬+热柠茶。呢个餐最正系可以唔同料唔同汤咁配,当然唔同料都唔同价钱嘅,但最贵都系$40啫。料方面就唔到讲喇,冇任何材料沉底嘅😂😂😂赞嘅地方系佢牛肉真系好大旧,夹起第一旧嘅时候我有少少shock咗。汤底就普普通通,唔会油唔会多味精。面方面都系几多嘅。早餐嚟讲系已经好多料架喇!见到网上嘅餐牌好似都唔系太清楚,最后两页就系呢间嘅所有食谱,希望可以帮到有兴趣去食嘅大家啦!

环境/喺边度?

雪花肥牛猪骨汤乌冬+热柠茶
2022-01-20
等候时间
10 分钟 (堂食)
$38 (早餐)
雪花肥牛猪骨汤乌冬+热柠茶