2023-11-06
天气开始凉啦🤩又系食火锅嘅时候 铜锣湾呢间爆爆锅,系正地铁站旁边👍🏻地点方便先拣一款肉再拣一个锅底,跟餐会有一份海鲜蔬菜篮,仲可以加配小食,火锅配料同埋饮品。爆炒樱花虾海鲜锅+安格斯牛小排:职员会帮手炒热个樱花虾煲底,好香嘅虾味标出嚟!再用一片牛肉,用牛油炒香锅底加汤!养生排骨锅+美国特级翼板肉 : 🤤汤底有少少药材味,加上好大条排骨,排骨肉已经煮到好淋滑好入味。牛肉片更加无得弹👍🏻靓雪花,安格斯牛小排脂肪分布均匀,识落好滑口! 翼板肉就牛味浓郁👍🏻高质!会跟一份火锅料,如果唔够蔬菜可以出去自助吧任夹👍🏻份量一个人食啱啱好,都够饱👍🏻仲可以加小食,我叫咗盐酥鸡同埋炸鱿鱼,炸物都炸得好脆口👍🏻几惹味仲有两杯台式饮品👍🏻 推介黑糖虎纹鲜奶❤️ 甜甜地送火锅岩晒! 店面装修新净,坐得到又舒服,又劲近地铁站👍🏻值得推荐
铜锣湾呢间爆爆锅,系正地铁站旁边👍🏻地点方便
爆炒樱花虾海鲜锅
安格斯牛小排
店面装修新净,坐得到又舒服,又劲近地铁站👍🏻值得推荐