2019-07-31 385 浏览
话时话好耐都冇系上水扫货,杉同袋出名平同质素高,血拼左一轮之后,有d饿就去睇睇有咩可以食,就拣左间装修几靓又梦幻既厅,呢间叫欧意餐厅好靓同位置坐得好舒服,血拼完之后可以众脚的地方呀今次就试左南瓜帆立贝饭,帆立贝大大粒又新鲜,南瓜既味道入哂落d饮粒到好juicy ,份量大大碟又好好食,同佢成个修饰好靓令人胃口大增呀之后再叫山一左个小薯角同薯丝滋心虾角,内软外脆,虾味出哂黎,仲有就都系大大兜,好食味又抵食,仲有个清酒煮砚,真系好香清酒味,入哂d砚到,未话唔想食完又食最后有我最钟意食既芝士西兰花,三层唔同层次既芝士,再配上火腿烟肉粒,简直match到爆呀,仲左个栗米忌廉汤饮下拉,忌廉汤唔会太多面粉,饮落去舒服易入口,仲要好香啖啖栗米味欧意餐厅地址: 上水彩园路8号彩园广场3楼R3-R4号舖

欧意餐厅
地址: 上水彩园路8号彩园广场3楼R3-R4号舖