2019-10-10 1251 浏览
今日同屋企人决定嚟呢间意大利餐厅食下好嘢食~一间位于香港黄金海岸嘅餐厅装修得好靓,有啲欧式风情,见到都好挂住之前系欧洲嘅生活😢入到去坐嘅时候都见到有唔同种类嘅嘢食~我哋三个人就叫咗一份baby rib同一份香蒜意粉,其实三个人都几够食,因为个baby rib都好大份,但系价钱都唔算好贵,所以都几抵食~个baby rib同平时喺出边食𠮶啲有啲唔同,佢嘅肉质比较腍,啲骨同埋肉都好容易分离到,食起上嚟都比较方便,而且个BBQ酱好香好好食,啲薯条都好脆😍香蒜意粉就比较有少少辣味,亦都好香蒜味,同事都有好多蚬肉,真心几高质!所以之后想食欧洲风情嘅嘢都可以嚟呢度,环境又唔错嘢食又好食😍

2019-10-08