餐厅: 韓大叔大排檔
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-03-11 1959 浏览
銅鑼灣韓大叔大排檔👨🏻🇰🇷韓風真係吹唔停(寒風都係🤣),好想食啲辣辣地嘅嘢刺激吓,去銅鑼灣行大叔大排檔食泡菜國嘅嘢就啱晒。鍾意佢Menu夠多款式,醬油系列、煎餅、炸雞、熱湯、炒年糕、咩都有!想講店員👦🏻真係好好服務態度,又得意,下次要再黎搵你玩炸彈酒💣🔸海鮮煎餅一開4件有魷魚、青口,夾雜住椰菜絲、洋蔥、泡菜,點一點酸汁,好開胃😋🔸醬油鮑魚、醬油蝦呢度都有好幾款醬油海鮮,無叫最貴的醬油蟹,要左鮑魚同蝦,新鮮夠入味,無肚痾😆合格🤜🏻👍🏻🔸原味炸雞半份半份有4件啱我呢啲小型聚會,炸得香口無得輸!🔸泡菜海鮮豆腐湯🌶️🌶️呢個算係今晚最辣,仲要熱辣辣,泡菜湯個底真係唔惹少,但勝在真係好足料,差啲想叫個飯撈埋一齊食😆🔸韓式豬五花炒年糕🌶️呢款小辣味道帶點甜,年糕煙煙韌韌,幾好食😋🔸馬格利生米酒🍶店員會幫忙倒成4小樽,之後我哋自己再慢慢斟,亦都可以加配新鮮蜂巢,可惜我哋呢日無貨,如果唔係應該會再好飲啲!📍#韓大叔大排檔 (#銅鑼灣美食)銅鑼灣登龍街28號永光中心10樓
銅鑼灣韓大叔大排檔👨🏻🇰🇷

🔸海鮮煎餅

🔸醬油鮑魚、醬油蝦

🔸原味炸雞半份
半份有4件啱我呢啲小型聚會,炸得香口無得輸!

🔸泡菜海鮮豆腐湯🌶️🌶️

🔸韓式豬五花炒年糕🌶️
呢款小辣味道帶點甜,年糕煙煙韌韌,幾好食😋

🔸馬格利生米酒🍶

📍#韓大叔大排檔 (#銅鑼灣美食)
銅鑼灣登龍街28號永光中心10樓