已经去过呢间餐厅食过几次,贪佢坐得舒服而且Menu成日都会转,啱晒我呢啲成日想食新嘢嘅人。值得一提嘅系,店员真系好殷勤同有礼貌。三文鱼籽和三文鱼皮脆脆明太子忌廉汁猫耳朵👂呢款系期间限定意粉,平时好少西餐厅会有猫耳朵选择,我就好钟意呢款意粉嘅质感,细粒得来烟烟韧韧,每一粒都沾满明太子酱,三文鱼子咸香得来同明太子酱好夹,鱼皮脆卜卜带点辣味,够晒特别!Seoulmate 3 味酸种包多士🥪呢款系另一款期间限定嘅食物,有三款特色酸种多士,分别系蟹肉牛油果、酱油蛋芝士吞拿鱼,同埋烤猪腩肉泡菜他他,三款配搭都好有新鲜感,个人觉得烤猪腩肉泡菜他他口味最清爽,泡菜酸酸地带点辣味,中和到猪腩肉嘅脂肪,会越食越开胃。墨西哥粟米片配酸忌廉和海苔肉松🌮除咗两款期间限定嘅食品之外,仲嗌咗一款小食,但估唔到份量系咁多!两个人真系食唔晒,但系都推介大家试吓,原因系出边好少见会有肉松海苔口味嘅墨西哥粟米片,加上再配上芝士酱同埋黄金咸蛋酱,够晒特别,会令人一啖接一啖咁药食越多!榛子忌廉配焦糖香蕉麻糬窝芙 配 雪糕🧇餐厅都有唔少甜品嘅选择,我就拣咗比较特别嘅麻糬窝夫,烟烟韧韧好鬼正!加埋焦糖香蕉同朱古力雪糕,完全满足到我

三文鱼籽和三文鱼皮脆脆明太子忌廉汁猫耳朵👂

Seoulmate 3 味酸种包多士🥪

墨西哥粟米片配酸忌廉和海苔肉松🌮

榛子忌廉配焦糖香蕉麻糬窝芙 配 雪糕🧇
餐厅都有唔少甜品嘅选择,我就拣咗比较特别嘅麻糬窝夫,烟烟韧韧好鬼正!加埋焦糖香蕉同朱古力雪糕,完全满足到我个甜品胃!