2011-03-31 8 浏览
黎过monster好多次 都系第一次为monster写食评好钟意黎monster 食寿司 款色多,卷物尤其出色 好睇好食而餐厅环境亦颇有格调呀.. 虽然有coupon 可以于晚上930后入座享有食满$250送给100既优惠,但系我从来都唔会食呢个时间,一黎为左keep fit唔想咁夜食野,最重要既系哩段时间真系好多人..听人讲 要等一个钟以上先有位 ..每次黎monster 都会叫好多卷物 因为呢到卷物 具水准 好食 (拖罗军舰-正!)其他寿司如三文鱼 帆立具呢d 一般般 ,而哩到既小食 都好值得试试呀!推介最近出既蕃茄鸭肝good!朋友讲开先知原来monster同一寿司系姊妹店 但monster好食好多!加上一寿司 个人认为有d唔卫生既感觉...总括黎讲 monster sushi 价钱算大众 食物质素ok 值得去呀!

黎过monster好多次 都系第一次为monster写食评

而餐厅环境亦颇有格调呀..

其他寿司如三文鱼 帆立具呢d 一般般 ,

加上一寿司 个人认为有d唔卫生既感觉...