2024-11-18
-📍 INN - I’m Not Nothing (荔枝角)荔枝角长沙湾道883号亿利工业中心2楼203号舖📞:24880833今日嚟到荔枝角工厦呢间西餐厅,门面已经好靓,set lunch同dinner价钱合理 性价比高 入到去地方更宽敞适合同闺蜜打卡📸倾计食lunch🍽️又或者情侣庆祝生日🎂地上面既黑白地砖加上天花板既吊风扇好有欧陆风,加上staff好nice 入到嚟觉得自己好有女皇般既享受🥰💎田园沙律🥗 HKD18💸前菜田园沙律新鲜又健康,罗马生菜配埋车厘茄更适合🍅钟意食得健康既你🤩💎猪肉眼扒🐷 HKD118💸猪肉眼扒肉质够嫩滑又多汁,肉身够厚食落有口感 外皮煎香 配合蜜糖芥末酱令肉质味道突出 肉眼扒啖啖肉又唔un而且无骨,焗薯香口 份量岩岩好 价钱公道💎Green Tea Latte HKD23💸小编最爱Matcha Latte(正宗绿茶🍵婊🤭嘻😜), 拉花精致抺茶味浓郁加上望住周围咁靓既环境 可以好好享受属于自己既Me
📍 INN - I’m Not Nothing (荔枝角)
荔枝角长沙湾道883号亿利工业中心2楼203号舖
📞:24880833
💎田园沙律🥗 HKD18💸
💎猪肉眼扒🐷 HKD118💸
💎Green Tea Latte HKD23💸
小编最爱Matcha Latte(正宗绿茶🍵婊🤭
嘻😜), 拉花精致抺茶味浓郁加上望住周围咁靓既环境 可以好好享受属于自己既Me time🥰
—————————————————————-
Overall Performance: