2021-09-04 164 浏览
事源见同事食小龙虾蛋沙律包+咖啡好正,收工就嚟试下──Mc cafe有2个crew, 可能忙啦,我喺counter企咗等咗一分钟都冇人行过嚟,跟住有个女人打尖行到我隔离落单 就有crew过嚟take order, 突然个女人意识到佢打咗我尖 问我系唔系买嘢(我唔系买嘢 企喺部机前面做乜🙄) 我停咗一秒想睇下个crew点做,点知个crew就递手叫佢买先,完全无视企正喺部机前面嘅我!(本人至憎被人打尖,一开始可能佢同我都太矮,冇留意到我都正常,但打尖本人都意识到问我,点解M记员工见到知道都仲继续错落去!M记咁处理即系欢迎客人打尖唔排队?!如果多客咪乱到7彩!)讲返食物,$40几蚊有杯咖啡同小龙虾芝士包 唔错,杯mocha 个人认为比pacific coffee好饮,至少浓味d, 个包d料都系我钟意嘅,但里面d蛋有啲冻,有半边包底太干身 硬,正如同事所讲 唔系个个都整得好食,睇手势,但撇除打尖事件,总体嚟讲我ok, 会返兜 但唔喺呢间😑 差d唔记得帮同事储印仔,好似有优惠
事源见同事食小龙虾蛋沙律包+咖啡好正,收工就嚟试下──

mocha加$5变中杯+小龙虾蛋沙律包