2021-11-29
前日已经过你呢度食过蛋糕 影咗好多靓相po咗上我自己嘅社交平台 然后我朋友都问我去咗边度 非常之开心 然后我有整蛋糕 佢都话想过嚟试 然之后同事今日同我讲好兴奋呀 但我介绍真系冇错 真系好好食 环境都好靓 佢都影咗好多相 真系咁样讲嘢 我自己放工时间都急不及待再过嚟买多次 你系讲到好吸引🤣🤣🤣🤣放工时间过嚟呢位都非常之多 人流 点知过到嚟人流都还可以 同埋都唔使等咗好耐 比我 预计 好 然之后先发现原来因为系因为 员工嘅服务好快草莓拿破仑 $54 呢个草莓蛋糕 系我第一次试 真系好好食 蛋糕好有层次 加上草莓亦都好大粒 非常之好食 其实咁样质素嘅蛋糕 我自己觉得其实真系一啲都唔贵 真系得闲都可以过嚟食下。
草莓拿破仑 $54