2023-11-26
烟厂街火水炉,完全吾会再去食一开波 四眼哥哥已经极力推荐我哋食波士套餐 吹到话啲牛好特别 钟意食嘅一定要食 仲话唔掂嘅话揾佢找数 最后食完鸡煲加埋小食等咗半个钟啲牛肉都仲未到 不知所谓最惨就系坐低咗冇得弹钟餐前小食系炸午餐肉炸烧卖同埋炸鸡 炸烧卖,炸鸡方面冇乜特别鸡煲嘅份量对于五个人嚟讲真系太少 可以改名叫做鸡件煲 不过有猪皮系ok 食咗5分钟之后 侍应姐姐走埋嚟话唔想耽误时间 不如将个鸡煲摆落个碗食 白痴 鸡煲当然系用个煲食 点会用个碗食?沙嗲汤底一开头食都8分 但系d服务实在太差 牛肉太耐都算 有一位侍应不断催钟 系咁话够钟交枱 但系啲嘢又上得好慢 正餐都未食过甜品就话要摆喺枱面 最后冇位 放咗落餐车最低𠮶格 咁你不如放落地下?一句讲晒,正垃圾不会再去食服务:💔食物:💔💔汤底:💔💔💔气氛:💔
最惨就系坐低咗冇得弹钟
餐前小食系炸午餐肉炸烧卖同埋炸鸡
炸烧卖,炸鸡方面冇乜特别
一句讲晒,正垃圾
不会再去食