2023-08-06
今日黎沙田揾个朋友,想试吓地区小菜🍲所以拣咗一间啱啱新开人气非常高嘅上海菜餐厅,价钱又合理,员工好细心咁介绍菜式同优惠😝铺头嘅‼️松叶蟹肉蟹膏小笼包58蚊就有4只喇,不过依家推广期用半价就可以拥有喇‼️我去到已经卖完,唯有叫第二只,不过都好好食😋✨大家如果想去帮衬嘅话记得去订位喇,咁就会享有88折优惠✨大家记得免费登记做会员喇,1. 消费后会有9折优惠2. 可以优先订座3. 会赠送会员优惠4. 可以半价选用饮品,除左啤酒🍻🌟老干妈炒大蚬 $88呢个菜式系爆炒蚬,入面用左洋葱🧅辣椒同青椒去炒蚬,一送到黎已经闻到好香,个蚬肉系炒到好入味,食落去辣辣地,每一只蚬肉都几肥美下,送饭真系一流🍚🌟麻酱腐皮卷 $58呢款系属于斋类,减肥既人士真系可以试下,入面系以木耳丝,芽菜,红萝卜🥕再用腐皮包住,上面再淋上麻酱,食落去好有嚼口,完全唔觉得佢系斋,而且颜值都几高,食晒都唔会变肥🤜🏻🌟上汤小笼包 $40入面系有4件,系即叫即蒸🥟一咬落去会见到满满既汤汁,饮上一啖真系好鲜甜,再点咪个醋,酸酸地,钟意食小笼包既人一定要食👍🏻🌟带子粒粒炒饭 $88粒粒都超到好均匀,入面有带子,腊肠同豆角超咪,个炒饭好香口,好有
✨大家如果想去帮衬嘅话记得去订位喇,咁就会享有88折优惠
✨大家记得免费登记做会员喇,
1. 消费后会有9折优惠
2. 可以优先订座
3. 会赠送会员优惠
4. 可以半价选用饮品,除左啤酒🍻
🌟老干妈炒大蚬 $88
🌟麻酱腐皮卷 $58
🌟上汤小笼包 $40
🌟带子粒粒炒饭 $88
粒粒都超到好均匀,入面有带子,腊肠同豆角超咪,个炒饭好香口,好有锅气又炒到粒粒分明,真系一个人都可以清晒成碟
🌟雷沙汤圆$38
呢个系干身嘅汤圆,入面系芝麻味,上面仲撒左黄豆粉,食落去好浓郁嘅芝麻味,好弹牙,仲有黄豆粉嘅香口,真系值得一试嘅甜品😋
🌟曲奇熊猫cookie $36
呢杯野饮既颜值真系好高,下面系Oreo milkshake,上面加坐Oreo 雪糕同饼干作装饰,饮落去系好滑身,好浓郁,又吾会好甜☺️
🌟芒之恋人mango love $36
再黎多杯既芒果特饮🍹人气极高,内里充满沙冰,饮落去好有夏天嘅感觉,一啖落去好爽☺️最钟意外表好似菠萝型嘅杯,上面仲有芒果雪糕🥭仲有浓厚嘅芒果味,好fresh😋