2022-10-12
又系去旺角揾食嘅日子😜,今次特登拣左间好出名,但我地又冇食过嘅韩烧😚~呢度环境好干净,完全冇油烟味🤩~我同朋友得两个人,但店员都安排左卡位比我地,好阔落,坐得超舒服👍~同埋呢度系用QR code落单,方便快捷😎!一坐低店员就帮我地淋蛋浆,整炉边蛋,除左原味,仲有芝士味嫁🤩!炉边蛋可以无限refill,我地就算最后食到超饱,都忍唔住refill左次,因为芝士炉边蛋真系太正💯!前菜除左任食炉边蛋,出面仲有个自助区,可以自己出去任攞生菜同前菜😉,包括喜来泡菜,韩国酸泡菜,腌黄瓜,腌萝卜等等😊~爽脆生菜包住酸酸辣辣既前菜同肉类,做生菜包,真系相当滋味嫁😍!牛护心肉 $160护心肉即系横隔膜肉,好罕有☺️,肉质非常软腍,入口牛香满溢,仲带 d油嘅甘香,非常好味👍!雪浓汤 $125雪浓汤呈现乳白色,入口味道香淳浓郁,鲜甜可口😋,估计真系用左大量牛骨同时间熬制😃!同埋估唔到入面仲有好多面条同牛肉片,完全唔惊唔饱肚🤣!海鲜泡菜饼 $90煎饼超大碟,我同朋友食完都觉得好饱😂!提示大家一定要衬热食,即食非常酥脆🤩!同埋因为入面加左泡菜,入口酸酸辣辣,好惹味😊!而且用料非常丰富,每一淡都食到海鲜,点埋自家酱汁
前菜
牛护心肉 $160
雪浓汤 $125
海鲜泡菜饼 $90
煎饼超大碟,我同朋友食完都觉得好饱😂!提示大家一定要衬热食,即食非常酥脆🤩!同埋因为入面加左泡菜,入口酸酸辣辣,好惹味😊!而且用料非常丰富,每一淡都食到海鲜,点埋自家酱汁就更好味😆!
水冷面 $85
水冷面够晒冰冻,凉透心😝,面条幼细,但唔会太软,汤底酸酸甜甜,超开胃🥰!