2020-09-21
麻辣猪肚丝刀削面要咗大辣🤣 结果真系都几辣🤣 份量超级大 女仔一个人可能食唔晒 可以叫老板少啲面 见到啲面系厨师即刻削出嚟 好弹牙 正 猪肚丝系另外上 睇吓仲铺咗好多青瓜丝 生蒜头🧄 所以食落啖啖都系麻香辣 酱汁浓香 重口味者必嗌😍上汤猪软骨刀削面如果唔食得辣嘅人可以试下佢哋嘅上汤 猪软骨好林 有七大旧左右 都系分开另上 我发现每个小食下边都铺咗好多青瓜丝 食完啲肉 再食少少青瓜丝 就唔会觉得好制👍🏻 麻辣牛展呢个系店员介绍 食落确实很爽口 牛展厚薄适中 有大中小辣可选择🥰 麻辣手撕鸡Bb辣🤣 望落觉得好普通咁 识落其实好好好好好入味 咸香鸡肉味既感觉 睇图都知道份量有几足!👍🏻👍🏻 会忍唔住越食越多 最后全部清晒😍🥰 不得不提嘅系呢度嘅姐姐全部都好好人 服务态度超级好 头先落大雨 本来冇谂住入嚟食 只系喺出边避雨睇吓Menu 但系佢招呼太热情❤️ 最后决定试一试 估唔到意料之外几好食㖞🥰 仲有仲有一定要试吓佢哋嘅免费自家制酸白萝卜 好开胃 解腻😆
上汤猪软骨刀削面
麻辣牛展