2022-12-12 1390 浏览
今日系附近唔知食乜,求其行左入去食😑首先,一开始碗面已经落错单,叫佢整幼面变左粗面。加上垃圾服务态度已经系促使我以后都唔会黎呢间咁既野。当时系晚上7-8点左右,正常应该大把人呢个钟数心野,然而间野得𠮶几个客,已经心感不妙。由于我系叫外卖,我只系想问佢攞醋,佢就以「友善」态度话唔该客人自己入去攞。其实我系无乜所谓既,我都试过咁既情况,点知佢加多句,洗唔洗我走入去攞比埋你咁啊!」,当然是以不泄的态度讲。好!我唔落,以后都唔会再食。另外,价钱方面固然是消费者既考量因素,一碗牛腩面外卖系要39蚊?虽然唔系贵,但比起附近几间类似舖头绝对差得远。有啲人会话,价钱贵姐可能味道好好呢,但事实上并唔系咁样。讲番先,碗野既份量只得一罐罐装饮品的高度都无,份量极少,作为一个女仔,食完都唔够饱,要再揾d饼干充饥。讲番碗野,汤底极度咸,咸到苦,一路食要系咁饮水,都算,呢样加水就可以搞掂,但系入面d𩠌真系搞咁掂,牛腩碎湿湿,无一旧系完整既,份量系完全唔值。最后,本人宁愿系屋企食饼干都唔会再食,真系要食既就唔好expect会味道正常同埋食得饱。
今日系附近唔知食乜,求其行左入去食😑

首先,一开始碗面已经落错单,叫佢整幼面变左粗面。

外卖自取