2023-04-13
好耐无食印度野. 心血来潮想食咖哩同NAAN , 刚好旺角行完街, 就揾下附近有无印度野食啦. 揾到间马上打去问下有无位, 佢话有位咁就马上去啦. 佢位置比较偏喺油麻地广东道, 比较静. 啱晒我唔钟意迫. 入到去全部员工都系印度人. 太多野想食, 选择困难症又出现, 之后友善嘅员工主动介绍2人晚餐SET, 都几多野食咁. 最后我地就TAKE左2人晚餐SET. 因为第一次食, 想试多D唔同食品. 个SET 嘅STARTER 有春卷/咖哩角任选一款. 咁我又唔怕羞问下可唔可以两款各一, 佢就直接帮我问下大厨可以吗? 大厨其实就系老板. 老板笑笑口就话无问题. SET DINNER 都好丰富. 春卷/咖哩角, chicken tikka , 印度脆饼, chicken curry, vegetable curry, saffron rice, garlic naan. 饮品就叫左个Mango lassi 同荔枝汁. 样样都好好食. 不过我最推荐Chicken tikka (劲Juicy) 同Garlic naan ( 外脆内软). 今晚好满足. 之后一定会再来食. 仲未试LAMB & F
大厨其实就系老板. 老板笑笑口就话无问题.
SET DINNER 都好丰富.
饮品就叫左个Mango lassi 同荔枝汁.
今晚好满足. 之后一定会再来食. 仲未试LAMB & FISH 嘅菜式.