2014-11-11
1903 浏览
第一次写食评好多人成日话元朗多野食,但其实我觉得,好食嘅餐厅,只系占好少数。。唔好食嘅,多多都无用。。。今日大胆试新餐厅,要好大勇气,因为好多好多餐厅都好难食,例如凤琴街一带,10间有9间都好难食,今次因为见到评分几好,一于试下,一入门口,无客嘅。。即刻有啲惊,同母亲大人两个坐低,侍应全部都系印度人,一坐低佢会俾份小食你,同系你面前开左支新嘅矿泉水,我好欣赏呢样野,因为唔驶我饮水喉水。我地无叫二人餐,最后散叫~羊肉咖哩👍👍👍👍👍~串烧鸡👍👍👍👍~烤饼👍👍👍👍👍~蒜蓉烤饼👍👍~两杯果汁👍👍👍因为太好食,唔记得每样都影低,剩系影左羊肉咖哩同烤饼羊肉煮得好松化,而且唔酥,我食到连啲汁都无剩。另外点咖哩嘅时候佢会问你要咩辣度,我就择左中辣,对我黎讲就可以再辣啲串烧鸡原来系无竹签的,系铁板上,好香,唔辣的,味道几好,唔靱,但唔太滑仲有我至至至爱嘅印度薄饼,一上枱就闻到好香,口水直流😁😁😁大大块都系$16一客,热辣辣,好烟靭,最后仲再追加一客蒜蓉薄饼相比起就一般啲,唔系太好食埋单大约$31X, 佢仲俾左张85折VIP 咭我(第一次帮衬就有😂暗爽)你话平呢,就唔算系平,但好难得揾到间系好食,btw呢
~羊肉咖哩👍👍👍👍👍
~串烧鸡👍👍👍👍
~烤饼👍👍👍👍👍
~蒜蓉烤饼👍👍
~两杯果汁👍👍👍
因为太好食,唔记得每样都影低,剩系影左羊肉咖哩同烤饼
蒜蓉薄饼相比起就一般啲,唔系太好食
你话平呢,就唔算系平,但好难得揾到间系好食,btw呢间好食过石X咖哩屋好多好多😆😆😆