2023-07-26
而打渌卤汁拌粉🍢古早腩肉刈包 🫓$28 刈包质地比普通嘅馒头更加结实,有米香,腩肉肥瘦适中,咬落甘香!听就听得多,我自己系第一次食刈包,觉得唔错!😋浅尝三拼 🍢$46三拼包括有酱香鸡中翅、卤莲藕片、烟靭卤豆干,三款都非常入味,同埋好有台湾风味,真系好似即刻去咗台湾夜市咁!唔系个个星期可以去台湾旅行,但系就个个星期都可以食到咁正宗嘅台湾嘢!正呀🥰!胡麻酱手撕鸡捞冷面 🐔$46呢个手撕鸡拌凉面份量非常之多,一个人食一个面已经非常足够,非常抵食!凉面偏向硬身一啲,有咬口!💓💓加埋胡麻酱,根本就系冇得输嘅组合🤤🤤黑糖姜母仙草(跟餐)🧊$12呢个双色仙草甜品,虽然只系$12,但系份量就非常之多,黑色嘅仙草偏甜一啲,透明嘅就比较有咬口,比较Q弹一啲,一次过就可以食晒两种,啱晒样样都想食嘅大家!佢哋嘅黑糖姜母味道都唔会太浓,一般嘅大众比较容易接受,容易入口嘅!✅✅
古早腩肉刈包 🫓$28
浅尝三拼 🍢$46