2023-06-15 19 浏览
👧🏻😋👅🍽✨正宗台式卤水-而打渌🇭🇰 青衣青敬路31-33号青衣城2 1楼181号舖 🇭🇰-🇹🇼除左卤水同拌面, 仲有盐水鸡肉燥饭同多款台式料理好多选择👍🏻🇹🇼 等野食时又八卦望下幅墙, 原来舖头负责人系专程去台湾学艺, 将台式风味带来香港😯-🍜 胡麻酱手撕鸡捞冷面 $46💯睇个样就知佢胡麻酱好多好香! 手撕鸡好嫩滑, 仲有青瓜丝同椰菜食落更多口感💯个酱唔系得胡麻咁单一, 落左蒜泥超级香-台风定食 - 而打渌三样饭 $68✔️是日餐前小食✔️主食 (有9款选择咁多!)✔️盒装/罐装饮品-🍱 而打渌三样饭✨猪脚、猪耳、肉燥算系佢地招牌三宝, 肉燥超多铺系饭面, 再放一堆猪耳一只大猪脚劲丰富✨卤水好入味, 猪脚筋肉位都好腍, 猪皮又冇毛好干净, 食得好放心-🥤 是日餐前小食 & 饮品💯是日小食系盐水椰菜花+青瓜, 细细兜但咸咸地又真系几开胃💯有个开放式雪柜display晒所有饮品出黎, 大部份都系台式, 平时我成日系759买正庄冬瓜茶; 原来佢有杨桃汁好特别-🍧黑糖姜母仙草 跟餐加配 +$12✨天气热除左食冷捞面, 最好食埋个仙草, 劲特别系一旧黑色常见仙草, 另一旧透明就冇咁草青味, 两只都好
👧🏻😋👅🍽✨
正宗台式卤水
而打渌
🇭🇰 青衣青敬路31-33号青衣城2 1楼181号舖 🇭🇰

🍜
胡麻酱手撕鸡捞冷面 $46
💯个酱唔系得胡麻咁单一, 落左蒜泥超级香

台风定食 - 而打渌三样饭 $68
✔️是日餐前小食
✔️主食 (有9款选择咁多!)
✔️盒装/罐装饮品
🍱
而打渌三样饭

🥤
是日餐前小食 & 饮品
💯是日小食系盐水椰菜花+青瓜, 细细兜但咸咸地又真系几开胃

🍧
黑糖姜母仙草 跟餐加配 +$12
✨天气热除左食冷捞面, 最好食埋个仙草, 劲特别系一旧黑色常见仙草, 另一旧透明就冇咁草青味, 两只都好好味, 糖水都唔会太甜, 最紧要够冻🤤