2023-04-12 43 浏览
最近又有朋友要移民,😞真系好唔舍得,不过无办法,希望以后既日子仲有机会见面啦 我地想食得简单啲,😙都揾了一轮,最后决定系度食,呢度既环境真系好靓又特别,好少食四川菜个环境系咁靓,加上位置上都好干净卫生,印象良好,😊更令我可以放心系度食炸馒头🥢呢个船真系好有特式,我地首先系影左相先食架,好好味🥰毛血旺🥢入面食材好丰富,都装到好满,佢既主题系鸭血,所以鸭血系最多既,啲鸭血好食到无得弹,辣味指数好正宗🥰鸳鸯鱼🥢第一食就试下啦,其实有啲似水煮鱼,好好食,麻麻辣辣咁好香,食到咁上下,条脷仲麻左添阿,口感提升,食到口水一直流 🥰系呢度食绝对系值回餐价,可以食到咁正宗咁好食,值回餐价,食辣真系好易上瘾,呢度想食几辣都可以落单果时讲,决定下次再挑战加辣😝
炸馒头🥢
呢个船真系好有特式,我地首先系影左相先食架,好好味🥰
毛血旺🥢
鸳鸯鱼🥢