2019-07-06 179 浏览
放假夜晚约朋友出黎chill下,黎到位于湾仔食墨西哥菜既餐厅餐厅除左食野之外,都有个饮野既area,就算唔食野都可以坐底饮杯野倾下计环境充足墨西哥风情,感觉好有气氛餐牌上食物款式都几多,食物图片都几吸引,而且价钱合理落完单先黎两杯饮品,我就叫左fruit punch ,酸酸甜甜,果味几出,唔错。而朋友就叫左virgin fruit mojito,薄荷味道好出,都几refreshing我地叫左个蟹饼,都几大块,而且外皮炸得够脆,食到一丝丝既蟹肉,蟹味浓郁,几鲜味另外仲叫左个nachos,份量都几多,而且有好多材料,鸡丝、肉酱、莎莎酱、牛油果酱、sour cream同埋大量嘅芝士。味道都几浓,特别系个肉酱,辣辣地几惹味。最后我哋仲叫咗两个甜品,一个系churros,churros炸得外脆内软,而且好重玉桂味,点埋个朱古力酱同云呢拿雪糕,味道好夹另外仲叫咗个墨西哥心太软,味道系非常浓朱古力味嘅心太软,带点辣味,非常特别,而且感觉好新鲜,配埋雪糕,冷热交融嘅感觉好正, 为呢一餐画上圆满嘅句号。

环境充足墨西哥风情,感觉好有气氛

餐牌上食物款式都几多,食物图片都几吸引,而且价钱合理