👏🏻标榜正宗湖南常德嘅米线 🍚用大米手工制成的米线 🤩口感爽滑偏弹牙 💁🏽‍♂️而且老板仲亲口讲述每日用新鲜猪骨熬制而成嘅汤底系配合香港人嘅口味🇭🇰 绝无添加味精👍🏻 香辣味道都系真材实料😙 多种干辣椒等等材料泡制而成的香辣口味 确实食完一啲都唔口渴😋 辣味亦唔会辣到盖过食物嘅味道👏🏻 ❤️元朗确实有唔少出色用心制作食物嘅小店 佢哋一定系其中一间🌟支持🙌🏻💁🏻‍♀️自创麻辣五花腩米线 $58辣味唔会太抢喉 而且调味唔会过咸 辣味有层次😛平时唔食肥肉嘅我 😚不得不赞五花腩中间嘅肥肉超松化 入口即溶🤤 绝对唔系个种食落油林林嘅口感 连平时唔食嘅我都觉得好正👍🏻 米线系爽口口感 系我钟意嘅口感 赞💛💁🏻‍♀️自创泡椒肥肠米线 $68因为想试真啲个猪骨汤底 所以请老板泡椒肥肠另上 😍猪骨汤底够浓 绝对系真材实料个种鲜味😋 另外肥肠超入味 唔会太辣太咸 抢咗肥肠嘅味道 肥肠系偏爽口 唔系好多肥膏个种 食落一啲都唔觉得罪恶😌 而且绝无处理唔干净嘅异味 👍🏻 我觉得肥肠系必试🌟💁🏻‍♀️冻柠茶 $18有茶味 而且够甜 非常适合配辣野一齐食👏🏻

💁🏻‍♀️冻柠茶 $18
有茶味 而且够甜 非常适合配辣野一齐食👏🏻