2024-09-16
一直想试呢度嘅手工 pizza,所以有时间即刻约好姊妹过嚟食!首先上到去要经过一条会令你头晕嘅楼梯 🤣未叫野食已经心急想试呢度嘅 cocktail!叫咗杯 Don’t be too Cheesy,钟意佢有芒果香味又有 citrus 够 fresh,另外加咗片 parmigiano cheese 令成个味道更加有层次同突出!Tuna Tartare 😋 蓝鳍吞拿鱼配牛油果真系最佳组合!Aubergine Parmigiana 😋 传统嘅义式焗茄子,酸酸嘅蕃茄酱配上三种芝士,风味十足!Amalfi Pizza 😋 拣咗个海鲜 pizza,一嚟到已经散发住浓浓嘅炭烧香味,mozzarella 配龙虾汁,每一啖都香脆可口,即叫即焗嘅正宗拿坡里 pizza 果然好食!职员好友善,主动了解完我地嘅喜好之后特别调制咗杯 cocktail,好好饮 😍😍 所以如果唔知饮边款都唔怕,专业嘅 bartender 可以根据你嘅口味调配你专属嘅 cocktail~~成餐饭都好满意,尤其可以饱览成个维港景色,一边同朋友畅谈,一边享用美食,好有 feel~~
首先上到去要经过一条会令你头晕嘅楼梯 🤣 未叫野食已经心急想试呢度嘅 cocktail!叫咗杯 Don’t be too Cheesy,钟意佢有芒果香味又有 citrus 够 fresh,另外加咗片 parmigiano cheese 令成个味道更加有层次同突出! Tuna Tartare 😋 蓝鳍吞拿鱼配牛油果真系最佳组合! Aubergine Parmigiana 😋 传统嘅义式焗茄子,酸酸嘅蕃茄酱配上三种芝士,风味十足!
Amalfi Pizza 😋 拣咗个海鲜 pizza,一嚟到已经散发住浓浓嘅炭烧香味,mozzarella 配龙虾汁,每一啖都香脆可口,即叫即焗嘅正宗拿坡里 pizza 果然好食! 职员好友善,主动了解完我地嘅喜好之后特别调制咗杯 cocktail,好好饮 😍😍 所以如果唔知饮边款都唔怕,专业嘅 bartender 可以根据你嘅口味调配你专属嘅 cocktail~~ 成餐饭都好满意,尤其可以饱览成个维港景色,一边同朋友畅谈,一边享用美食,好有 feel~~