2018-11-29 399 浏览
有新疆菜同广东菜😊老板娘系自小住系新疆,而且菜式既材料、调味尽量都由当地运过黎,所以店内既新疆菜都会比较接近当地🙂店内既手工拉面、馅饼饼皮同馕包肉都系老板娘亲自制作,绵羊当日禁岩撞倒佢搓面团,动作相当快手丫😂老板娘唔用系新疆运黎既面嫁,希望可以提供弹牙既面质😁----------羊肉馅饼 一份$98 半份$50一份有4件,即叫即炸👍饼皮表面炸得好香脆,内里又仍然保持住烟韧有咬口😃羊肉馅份量多,好饱满,对得住个价钱😂馅料只有羊肉同洋葱粒,羊肉味浓,有孜然香,冇乜膻味😍肉馅多汁,所以就算个馅饼系炸都唔会觉得dry😉新疆手抓羊排饭 $72卖相真系非常一般😂先唔好以貌取菜,试下个羊排,唔鞋,不过冇乜调味,点啲孜然粉食会比较好😁绵羊觉得重点系啲饭,啲饭一定要介绍,因为好重羊油香😀姐系好似海南鸡饭咁,不过佢系羊😍红萝卜好淋,都好正😆
----------
羊肉馅饼 一份$98 半份$50