2023-01-13 131 浏览
我地先叫鸡泡鱼干😽鱼干烟烟韧韧,好有咬口,烧到脆脆地,好香鱼味,点啲沙律酱咁食就仲香啲,做小食一流。另外再叫烧鲭鱼😸鲭鱼卷到外皮焦香,见到啲鱼油渗出黎,鲭鱼好厚肉,实实地几有口感,再加啲柠檬汁提鲜,唔腥鱼味浓,正呀!寿司方面我地就叫佐三文鱼子军舰🫶🏻三文鱼子新鲜大粒,粘粘地好浓三文鱼味,好新鲜呀;香葱吞拿鱼腩军舰👏🏻鲜嫩既吞拿鱼腩好肥美,份量好多,配上香葱同埋紫菜食,口感好丰富好正;海胆寿司👍🏻海胆好浓味,好鲜好稠,好实在既感觉,超级好食;醋青鱼寿司🤞🏻青鱼肉质爽爽的,而且又唔腥,不过鱼味就相对较淡,但加上香葱就鲜味啲,特别;金目鲷寿司✌🏻鱼肉系粉嫩色既,好新鲜呀,好爽滑好好食,点少少豉油好鲜;大吞拿鱼腩寿司🤟🏻呢个简直世界级,从未系香港食过咁好食既,一入口滑落喉咙咁,好嫩好好味,神级鲜味,超超超正呀!