2016-10-24 1306 浏览
平时好少黎呢度食野,应该系话唔系好知呢度有甘多餐厅。剩系知道呢度好多名店,好多都买唔起今晚去完lee garden office 揾朋友倾啲野,佢就带我黎呢度食,话唔错,自己成日都黎。场内唔算话好大,但坐位唔会好逼,坐得舒服,坐窗口位仲可以睇夜景添!烤鸡配年糕 $208呢碟好惊喜!!!本身以为系鸡翼,点知原来系成只鸡!都几大碟!三个人食都得!烤鸡酱汁有少少辣,鸡啖啖肉,又嫩滑,每一寸鸡都好入味!有需要可以问职员拎手套。最最最有惊喜系啲年糕!!谂住年糕系食开湿炒果啲,点知年糕系先炸左,外脆,有啲糖浆痴痴地既感觉!年糕入面好烟韧,觉得年糕先系主菜甘,仲吸引!好好味!正呀烤鸡pizza $138呢个又系超正!约十二寸大到(我估,唔识计)个饼底好薄,好脆,好香口!芝士劲多,好似饼皮甘厚!鸡肉加埋洋葱,西椒,一啖咬落去好正!食材配答得刚刚好!食几块都唔觉济。食时都觉无物油,走时先见到招纸话pizza 系用特别烤炉烤,无油又脆,又健康啲!一定要试!某pizza 餐厅既无得比!推!!mango squash $48个样几靓。一开始饮时较甜,但食耐左,啲冰融后无甘甜,更岩饮!无影朋友果杯啦,有啲唐突

chicken with rice cake
烤鸡pizza $138
呢个又系超正!约十二寸大到(我估,唔识计
chicken pizza
mango squash
几中意呢度,食物好味,坐得舒服,职员有礼,上菜收碟都好快。虽然价格高啲,但每碟都好大碟,食两三碟就够。多啲人黎就可以食多几款啦!!
chicken with rice cake
chicken pizza