2021-11-18 69 浏览
今日lunch谂唔到食咩,就系附近行左阵见到依间最近先开既「泰国大城船面」,装修几吸引咁就入左去食。虽然接近lunchtime尾,但系间野都坐满晒人,要搭枱先有位,不过唔紧要,去紧要啲野好食。午餐menu都有几多选择,虽然依间泰菜主打船面,自己最后都选择左自己最爱既「香叶肉碎配煎蛋饭」,配泰式奶茶,埋单$70。「香叶肉碎配煎蛋饭」:😉😉😉😉😉黎到睇落已经好吸引,用既铁兜都好有泰式风味,虽然睇落好多辣椒,但食落自己觉得个辣度岩岩好,香料个味道都好够,肉碎既份量都应该够大家送两碗白饭一齐食。「泰式奶茶」:😉😉😉😉😉泰式奶茶一睇个色就大概知道够唔够味,依杯泰式奶茶个色同泰国饮到既一模一样,饮落都好好味,特别系果阵炼奶味,饮开泰式奶茶既朋友仔一定会中意。去唔到旅行又挂住泰国既朋友仔不妨一试👍🏻个人评分(满分为5)味道:😉😉😉😉😉环境:😉😉😉😉员工友善度:😉😉😉😉CP值:😉😉😉😉😉
「香叶肉碎配煎蛋饭」:😉😉😉😉😉
香叶肉碎配煎蛋饭

「泰式奶茶」:😉😉😉😉😉
泰式奶茶

去唔到旅行又挂住泰国既朋友仔不妨一试👍🏻

个人评分(满分为5)
味道:😉😉😉😉😉
环境:😉😉😉😉