2024-03-26
等左几个月终于夹到同个同期食饭喇,我哋今次食呢呢间湘菜位于闹市但价钱十分经济实惠。📍佐敦 老长沙我哋食咗午市套餐:🌟鸡肉🍗木桶饭送可乐💰59木桶饭份量超多,味道👅偏辣小小,好惹味。鸡肉剁到好细粒,鸡汁索晒落啲饭度,好香,饭🍚软硬适中。🌟鸡汁笋炒腊肉饭送可乐💰59腊肉饭都系木桶饭好有风味,打开盖腊肉超香,鸡汁同腊肉捞埋啲饭好滋味,两个人可以清所有饭。如果天气,再冻啲食仲正。🌟酸辣鱼皮💰58鱼皮好爽口,酱汁酸酸辣辣好开胃,鱼皮数量好多。🌟凉拌海带丝💰38呢个凉拌海带丝好正宗,凉拌个汁整得唔错味道偏辣,钟意食辣一定好钟意,海带好滑。✨✨✨✨✨✨✨埋单个阵姐姐话下次黎食仲平,黎紧推出一个午餐餐牌大部分四十几蚊。💥学生仲有七折优惠💥老长沙湘菜馆米饭🍚任食总结:位于佐敦闹市,午餐黎讲都算平,木桶饭好有特色。如果系附近返工,午餐都可以考虑呢间,一定饱。2人总数💰223(包埋加一)人均💰111.510分满分味道:7/10环境:7.5/10价格:7.5/10#hkfoodie #hkigers #hkig #hkblogger#chansfoodie.hk#hkrestaurants#hongkong🇭
📍佐敦 老长沙
我哋食咗午市套餐:
🌟鸡肉🍗木桶饭送可乐💰59
🌟鸡汁笋炒腊肉饭送可乐💰59
🌟酸辣鱼皮💰58
鱼皮好爽口,酱汁酸酸辣辣好开胃,鱼皮数量好多。
🌟凉拌海带丝💰38
味道:7/10
环境:7.5/10
价格:7.5/10
#hkrestaurants
#hongkong🇭🇰 #hongkongfood #hongkonglocalfood
#hongkongtravel #hongkonginstagram
#香港探店 #香港探店分享 #香港探店打卡 #佐敦#佐敦美食