2024-08-23 248 浏览
📍Fini’s一间超级chill嘅美式餐厅,最出名就系食pizza,最好约多几个人一齐去食,因为真系几大份下😂食完饭又未尽嘅话仲可以喺门口嘅bar饮下酒,继续下半场🤘🏻Bronx Bomber & Frank’s White🍕双拼L size $388L size实在太巨型了,四个人嗌m size都够🥶bronx bomber系店员推介,全部都系肉🥩有手工辣肉肠同肉丸,食肉兽必嗌!frank’s white就冇肉嘅,由四种芝士再加松露蜂蜜做成,甜甜地好正😍Mac & cheese🧀 $178店员表示呢个都系必嗌嘅signature,喺车打芝士酱加日本蛋黄嘅pasta,芝士味劲浓👍🏻而本身真系有只蛋黄喺上面嘅,可惜影之前俾我个friend笃爆咗😔Spicy crab & Italian sausage penne $198呢个cream系有少少辣味,将新鲜蓝花蟹肉同homemade剁碎一齐煮,完全融合海鲜同肉嘅风味😋
📍Fini’s

Mac & cheese🧀 $178