2024-01-25 367 浏览
普通酸菜鱼平时都食得多,今次试豆花酸菜鱼,系正金马伦道,地点方便环境光猛都有唔同一人套餐酸菜豆花鱼-少辣带有酸菜嘅清爽味道同鲜鱼片嘅鲜美口感。酸菜带出一种酸酸爽爽嘅味道,令整个菜肴更加开胃。酸菜鱼加入自家制豆花,感觉好特别,好滑溜,鲜鱼片嘅质感鲜嫩多汁底层有大量薯仔,煮熟之后变得软身香甜,超软棉,吸晒啲汤底味,好鲜味!牛肉丸带有浓郁嘅牛肉味道同弹牙口感,牛肉丸经过煮熟,保持住牛肉嘅鲜美口感同肉汁江西米粉带有绵滑嘅口感同淡淡嘅米香味。米粉加入汤底煮,大约十分钟,可以保持住米粉嘅柔软口感同香气,放耐左都唔会烂川味口水鸡带有浓郁嘅辣香味,麻味唔算好重,辣味顺口,鸡肉烟韧,同时川辣酱汁增添一种辣香味,提升鸡肉嘅风味红糖糍粑带有浓郁嘅糖香味同嚼劲口感。糍粑绵软弹牙,红糖味道浓郁,令糍粑更加甜美,红糖流心,每一口都能感受到糍粑嘅嚼劲同红糖嘅香甜味道免费 – 冰淇淋可以免费食,有香浓嘅奶味同滑溜嘅口感。冰淇淋质地绵滑,口感丰富,似冰沙口感,唔系雪糕。冻柠乐食酸辣野必备之选,解辣又解渴
环境光猛
川味口水鸡
红糖糍粑
免费 – 冰淇淋
冻柠乐
食酸辣野必备之选,解辣又解渴
2024-01-21