2024-12-26
咁冻梗系食麻辣火锅见到方叔叔开业8周年优惠全线分店免收+1仲有好多减价菜式即刻book枱去食麻辣火锅嚟讲,我真系钟意呢间除咗自家制牛油,重点不添加香精够香够辣,食完唔会口渴铜锣湾店刚刚relocate,由铜锣湾渣甸中心8楼搬咗落1楼,新年宽敞舒适8周年菜单全线新价格,平咗20 - 30%仲有午市火锅一人套餐 ,$98 已经有肉类、海鲜、素菜、主食、甜品、饮品等好抵食,仲可以拣鸳鸯锅老鹅鲜鹅肠,重庆老火锅三剑客之三,精选够宽够厚既老鹅鹅肠,爽、弹、脆!嫩嫩嫩牛肉,我个人最喜欢牛肉之一用本地最嫩滑既牛里脊,用苕粉每日腌制👍🏻又嫩滑又鲜味多汁美国Prime 特级牛小排,至顶级美国牛,牛腩位最嫩滑部位,大理石花纹,又香又嫩晨洲生蚝🦪来自汕尾晨洲村,得天独厚既环境,被称为中国蚝乡难怪每一只都肥嫩鲜美、入口无渣一d都唔腥武隆苕粉,口感烟靭,晶莹剔透,配麻辣汤好夹手打鱼籽虾滑,纯净海域既白虾制成,有95%以上虾肉,每日门店新鲜手打,爽弹又鲜甜
见到方叔叔开业8周年优惠
全线分店免收+1仲有好多减价菜式
即刻book枱去食
麻辣火锅嚟讲,我真系钟意呢间
除咗自家制牛油,重点不添加香精
够香够辣,食完唔会口渴
8周年菜单全线新价格,平咗20 - 30%
仲有午市火锅一人套餐 ,
嫩嫩嫩牛肉,我个人最喜欢牛肉之一
用本地最嫩滑既牛里脊,用苕粉每日腌制👍🏻又嫩滑又鲜味多汁
晨洲生蚝🦪来自汕尾晨洲村,得天独厚既环境,被称为中国蚝乡
难怪每一只都肥嫩鲜美、入口无渣
一d都唔腥
武隆苕粉,口感烟靭,晶莹剔透,配麻辣汤好夹