餐厅: 方叔叔重慶老火鍋 (新城市廣場一期)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-05-17 96 浏览
好似喺香港想食重庆火锅,必定会谂起方叔叔正宗麻辣锅麻香俱备愈辣愈过瘾但其实就算同行朋友唔食辣都可以选其他汤底芫荽皮蛋下火都一流室内环境舒适,空间感足够,以麻辣火锅为主既餐厅,我个人认为空气都舒爽,就算食完出嚟都冇好大阵味店员叫我地试下餐纸上既「十八大推荐菜」食物其实种类都好多,最好嘅系有分一份或者半份就算两个人叫嘢食都可以多款款式嫩牛肉比起一般牛肉厚身,肉质软淋又滑口,而且脂肪位少,我就最钟意啦苕粉带有非常烟韧的口感,配麻辣火锅一流功夫莴笋片稍为涮几涮就可以食,口感爽脆墨鱼滑质地细致滑溜,更吃到粒粒墨鱼口感🦑仲要一咬就爆汁鱼面鲜味十足且肉质弹牙,下次可以Encore鹅肠处理得很干净,完全没有腥臭味,食起嚟又爽又脆好过瘾
好似喺香港想食重庆火锅,必定会谂起方叔叔
正宗麻辣锅麻香俱备愈辣愈过瘾

但其实就算同行朋友唔食辣都可以选其他汤底
芫荽皮蛋下火都一流

店员叫我地试下餐纸上既「十八大推荐菜」
食物其实种类都好多,最好嘅系有分一份或者半份
就算两个人叫嘢食都可以多款款式

嫩牛肉
比起一般牛肉厚身,肉质软淋又滑口,
而且脂肪位少,我就最钟意啦

苕粉

带有非常烟韧的口感,配麻辣火锅一流

功夫莴笋片

稍为涮几涮就可以食,口感爽脆

墨鱼滑

质地细致滑溜,更吃到粒粒墨鱼口感🦑仲要一咬就爆汁

鱼面

鲜味十足且肉质弹牙,下次可以Encore

鹅肠

处理得很干净,完全没有腥臭味,食起嚟又爽又脆好过瘾