餐厅: 傷心酸辣粉 (金百利廣場)
资讯:

下巴仔评分(5星为最高)此次为外卖自取体验味道:🌟🌟🌟🌟🌟服务:🌟🌟🌟🌟抵食:🌟🌟🌟🌟🌟重点推介🤤👍🏻 重庆香辣烤鱼套餐(同心抗疫外卖火锅套餐)天气气冻冰冰 想食啲热辣辣既野 所以就外卖左烤鱼🐟返屋企 无谂过二人餐份量咁多😲条鱼大打𠮶锅放唔晒 仲有好丰富既配料添❤️ 烤鱼鱼肉扎实 只有大骨 容易入口 外层炸过🙌🏻吸左好多麻辣汤汁 正🎉 配料有牛肉、丸类、木耳、生菜 同埋特别表扬既薯粉 又滑又肥嘟嘟 都唔驶加料 好饱喇🤣🤣注意事项⚠️- 餐厅仲有供应其他外卖火锅套餐 胡椒猪肚鸡煲、老檀酸菜烤鱼都已经系我既名单上 下次要试到💪🏻- 留意套餐只做外卖 送两包纸包饮品
下巴仔评分(5星为最高)
此次为外卖自取体验
味道:🌟🌟🌟🌟🌟
服务:🌟🌟🌟🌟
抵食:🌟🌟🌟🌟🌟

重点推介🤤
👍🏻 重庆香辣烤鱼套餐(同心抗疫外卖火锅套餐)

注意事项⚠️
- 留意套餐只做外卖 送两包纸包饮品