2K
平时去尖沙咀做完facial揾嘢食 偶尔发掘咗呢间韩烧餐厅🇰🇷 周末都有午餐几抵玩 仲有各种小碟完全唔同你悭 薯仔沙律 小鱼 泡菜 洋葱丝 沙律等等 眼花缭乱🤯 仲遇到成班韩国姨姨嚟聚会㖭 证明正宗呀🤣-🐮韩牛新鲜肉眼 $340韩牛油花分布靓 店员帮我哋烧 放落炉好快就闻到香气🤤 店员手法好专业 好快就整起咗外香内嫩嘅韩牛😌 唔使点任何酱汁 就咁一啖摆落口享受佢嘅油香 好正呀 肉质靓真系唔使讲太多🥺 -🐷五花肉 $168 / 猪肋肉 $198食韩烧点少得猪肉 五花肉紧系唔少得😉 欣赏餐厅嘅五花肉 肥瘦均匀 唔会有好突兀嘅肥肉🤭 另外猪肋肉系预先腌味过嘅 包生菜一流😎-🍲水冷面 $98 / 嫩豆腐汤 $98 水冷面酸酸哋劲开胃 配搭任何食物都可以😝 估唔到午餐嘅水冷面会咁有份量 好饱肚😤 另外豆腐汤食落好暖胃 香辣惹味🌶️最后仲有两罐韩国饮品 好sweet呀💕-📍 GALBI TOWN尖沙咀堪富利士道8号格兰中心1楼

🐮韩牛新鲜肉眼 $340

🐷五花肉 $168 / 猪肋肉 $198