2024-10-29 152 浏览
《沙田人气惹味串烧|小野人》成日都听到呢间人气串烧店💯今次终于喺沙田落户啦‼️作为沙田友一定要去试吓啦😍每个夜晚都撞到虚席 款式选择多而且亦都唔贵 主打经典串烧 每日新鲜直送海鲜 最紧要系佢哋即叫即制作 每台都有个小热炉 可以保温食物👏🏻👏🏻-叫咗多款特色烧烤 等我介绍吓先🍗🔥小野人烧茄子(蒜容)好大件 蒜蓉巨量 烤得好香口 湿润无比 必点之选~🔥墨西哥烤粟米呢一款有惊喜 一口接住一口食唔停 沙律酱配上牛油香味 香浓软滑 唔会干争争💯🔥糖烧牛奶方包微微的焦香色泽金黄色 炸到脆卜卜 沾满牛油 再加埋沙糖香脆🔥超浓厚芝士捞一丁-黑松露见到隔篱一上枱超级香 冇理由唔叫 邪恶既芝士铺系公仔面 仲有唔少黑松露酱喺面层 劲惹味!🔥烤新鲜李姐臭豆腐估唔到连臭豆腐都有得叫 对我嚟讲香喷喷 咬落去好香口 配埋酸辣酱就一流~除此之外仲叫咗椒盐炸薯条、烤鸡肾、蒜容粉丝烤扇贝、海中虾、锡纸蒜蓉牛油金针菇、烤鸡软骨、烤牛舌芯 人均都系$300 叫到成枱都系食物 真系抵到烂 性价比好高‼️-
《沙田人气惹味串烧|小野人》
叫咗多款特色烧烤 等我介绍吓先🍗
🔥小野人烧茄子(蒜容)
好大件 蒜蓉巨量 烤得好香口 湿润无比 必点之选~

🔥墨西哥烤粟米

🔥糖烧牛奶方包微微的焦香