2023-07-25 66 浏览
朋友话宝琳有间烤鱼整得好出色,但系位置比较隐蔽,唔系咁容易揾到,所以今晚就带我一探究竟!餐厅系近新都城戏院附近,舖头位置唔算好多,但系尚算阔落。招牌香辣海鲈鱼🐟喺三款鱼入面,我哋就拣咗海鲈鱼,贪佢比较少幼骨,可以大啖大啖咁食啲鱼肉。而口味方面,就拣咗招牌香辣口味,辣到就拣咗最少,以我哋唔算太食得辣嚟讲,呢个口味就啱啱好,推介!来食烤鱼又点可以唔买下啲配菜呢,我哋拣咗几款,包括:饺类双并🥟,喺四款饺类入面拣咗鲜虾云吞同粒粒粟米饺,食得出系自家制,馅料好足,而且材料新鲜,值得一试!黑柏叶🌪️,估唔到份量咁多,喺出面多数都系食到白色𠮶款,而呢款就算渌耐咗都唔会好韧,赞!四川宽粉🍜宽粉喺平时四川菜入面都好常见,我就钟意佢嘅口感烟烟韧韧,饱肚得来又可以索晒啲汤,超正。白桃寒天绿茶🧃黑糖雪燕鲜奶🧋估唔到呢度嘅首条饮品有几出色,就好似喺出边饮到嘅台式饮品一样,可以有唔同配搭,而且配料就更特别,例如有冰粉、雪耳、桃胶等等。

餐厅系近新都城戏院附近,舖头位置唔算好多,但系尚算阔落。

招牌香辣海鲈鱼🐟

来食烤鱼又点可以唔买下啲配菜呢,我哋拣咗几款,包括:

四川宽粉🍜

白桃寒天绿茶🧃黑糖雪燕鲜奶🧋