苏妈苏妈唔单止门面靓,入边嘅装修仲好有特色。一字骨肉骨茶要先饮咗个肉骨茶先,之后再食入边嘅𩠌菜,记得要调校自己喜欢嘅酱油,之后再叫店员添返热辣辣嘅肉骨茶,一字骨都算多嘅大概有四条,仲有豆腐卜,同埋金菇,肉骨茶嘅味道非常之浓,好饮。招牌砂煲老鼠粉,店员嚟到都提我地要趁热搅拌,捞匀咗之后食,入边嘅鱼仔好咸香,仲有老鼠粉好弹牙,捞埋一齐嘅口感系弹牙仲有鱼仔嘅鲜味。马来黑叉烧,叉烧半肥瘦,加上蜜糖嘅味道,真系难以抗拒,如果好怕肥肉嘅人可以选择净系食瘦𠮶部份,不过我真系抗拒唔到,个腩肉系非常之油分丰富。马来西亚串烧(6串),串烧加埋沙嗲酱,简直系好有马来西亚嘅风味。甜品就点叫一个海南鸳鸯烧面包,呢个面包入边有一块厚厚嘅冻牛油,再配合埋热辣辣烘咗嘅面包,加上咖央酱,可以话系内冷外热,仲要脆卜卜,真系减肥都要放埋一边先。
苏妈苏妈唔单止门面靓,入边嘅装修仲好有特色。

一字骨肉骨茶
马拉沙嗲串烧