2023-07-05
你敢挑战!我敢免费🥰记得朋友话想食九宫格重庆麻辣锅,知道呢间而家做紧九宫格免费,就走去试试佢,我地简左重庆辣我哋今次叫咗超多嘢食,叫咗咁多嘢食价钱都唔系好贵所以都OK,而且佢可以要半份或者一份,想每样左食少少嘅就啱晒佢仲免费赠送唯怡豆奶 ,嚟到嘅时候我仲谂紧我哋冇叫,原来系送俾我哋😜另外仲送开胃糖水 雪耳糖水鲜活海蛏我哋叫咗半份,必食,新鲜好爽😄羊肉建议先食,嚟到见到佢好新鲜放耐左佢会变扁咗睇落即刻唔新鲜佢唔会好苏,几香几好食😋
手打四宝丸(半份) 香菜牛丸,香菜猪肉丸,虾滑,墨鱼滑,有特色现炸豆皮(半份) 其实佢就系炸腐竹,但系佢即叫即炸就好香脆鲜鸭血 (半份) 本身麻麻哋鸭血嘅我觉得呢间真系好食😋口感唔错桂花蚌(半份) 必食,钟意海鲜必食小郡肝串串 (一份) 钟意串烧嘅必食,虽然佢细细串,但味道真系好香好浓味小水母 (半份) 开头觉得好得意,食落先知原来系海蜇,海蜇打边炉咁食就真系第一次,出奇地好食😋冲上云霄百香果鸡尾酒(含酒精) 超级大杯,超级抵饮
另外仲送开胃糖水 雪耳糖水
鲜活海蛏我哋叫咗半份,必食,新鲜好爽😄
羊肉
建议先食,嚟到见到佢好新鲜
放耐左佢会变扁咗睇落即刻唔新鲜
佢唔会好苏,几香几好食😋
手打四宝丸(半份)
香菜牛丸,香菜猪肉丸,虾滑,墨鱼滑,有特色
现炸豆皮(半份)
其实佢就系炸腐竹,但系佢即叫即炸就好香脆
鲜鸭血 (半份)
本身麻麻哋鸭血嘅我觉得呢间真系好食😋
口感唔错
桂花蚌(半份)
必食,钟意海鲜必食
小郡肝串串 (一份)
钟意串烧嘅必食,虽然佢细细串,但味道真系好香好浓味
小水母 (半份)
冲上云霄百香果鸡尾酒(含酒精)
超级大杯,超级抵饮