2020-03-13
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🍽 Pho Bar (中环)📍中环利源西街24号地舖🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟去中环接男朋友放工之后又要揾嘢食,想食越南野就揾咗呢一间,唔系太肚饿就叫咗一个面同埋几款小食一齐share🌟美国生熟牛肉片配意大利翠玉瓜面 (+$20)一见到有呢个Zucchini Noodle咁特别就叫左,好惊喜呀,食落去真系好似真嘅面一样咁爽口弹牙!而且完全唔使担心会肥啊,因为系蔬菜黎,食多多都唔怕!所以大食嘅我加咗$20加面底🙈🙈🙈🙈配料方面佢有金不换Thai Basil 少芽菜Bean Sprout 多葱Scallions 多芫茜Cilantro 多炸蒜Fried Garlic 多洋葱Onion 多我全部都要!咁样食落去先系正宗嘅越南粉嘛hehe缺一不可!💛另外加钱加咗牛腩Brisket同牛𦟌Beef Shank,每款都系$20 ,几抵食,而且份量好多,肉嘅质素亦都好高,所以好建议大家加料!!!小食方面我哋叫咗三样🤣爆炸鸡$48 Bomb-Ass-Karaage配有三个酱汁,分别系秘制酱、明太子酱、同埋mayo,即叫即炸,食落去热辣辣,配埋啲好味有邪恶嘅酱料,特别好味秘制
🍽 Pho Bar (中环)
📍中环利源西街24号地舖
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
美国生熟牛肉片配
意大利翠玉瓜面 (+$20)
配料方面佢有
洋葱Onion 多
小食方面我哋叫咗三样🤣
爆炸鸡$48 Bomb-Ass-Karaage
秘制薯条$38 House Special Fries
呢一个秘制薯条系薯条看表面有一啲奶粉,就咁食嘢好惹味,店家另外俾咗三款酱,分别系秘制酱、明太子酱、同埋茄汁,我觉得佢同明太子酱最夹💖
秘制鸡翼$42 House Special Chicken Wings
又系秘制哈哈!鸡翼已经分组单骨鸡翼,食落去好方便,酱汁味道浓郁,个表面炸到好脆,食落去外脆内软💕
✨如果喜欢我的文章,可以关注我及赞好以作鼓励喔✨