2022-10-10
👨🏻🍳食物:两个人点左三样食物, 两个pizza, 一个meatball & the perfect pizza wine (Gragnano) 有气红酒, 除咗汽水, pizza 原来可以match 红酒。正!Meatball: 好重肉味, 应该加左羊肉, 唔重调味, homemade 感重, 点埋茄酱啱啱好。传统Margherita 好正! 上枱时, 职员即磨芝士上Pizza 面, 皮边松软, 前面好薄, 要对折食先唔会跌D, 好juicy.另外一个Prosciutto Di Parma pizza, 饼底厚左,有层芝士, 比较漏。 pizza面铺满parma ham. 有比较下parma pizza 逊色不少。Tiramisu 好creamy, 唔会好甜, 但无乜咖啡味。 🏙环境:Soho 区酒吧气氛, 灯光配木餐枱, 木椅, 用木屏风分隔。 比较causal 但有啲嘈吵。🤵🏻服务:serve 我的是新人, 所以未能熟识食物款式, 扣少少分, 但都会主动问其他职员。 上头盘, 主菜, 甜品都有更多换新碟&餐具。 💰价钱:平均每人$200-$400; 同pizza expre
💰价钱:平均每人$200-$400; 同pizza express价钱差唔多, 但好味好多🤭
😋抵食 :⭐️⭐️⭐️⭐️
经Openrice 订枱有甜品送! 正!