2021-06-18
𝔹𝕒𝕤𝕞𝕒𝕥𝕚🄲🅁🄰🄱 🄲🅄🅁🅁🅈 印式咖哩蟹$198见有人推荐, 不过当日去只蟹就普通, 唔系好够新鲜. 不过个咖哩系几好味, 可以选唔辣, 加埋naan 食好正🅃🄰🄽🄳🄾🄾🅁🄸 🄼🄸🅇🄴🄳 🄶🅁🄸🄻🄻 烧烤精选$168一款platter 有齐鸡羊鱼. 上到黎个镬仲冒住热气. 最浅黄炸鱼口感都好滑, 不过无咩鱼味, 加埋香料. 仲有羊肉卷, 个样同味道有d 似打边炉d狮子卷, 无咩羊味. 入面最推荐反而Chicken Tikka , 觉得单叫佢个烧鸡更好. 🄼🄰🅂🄰🄻🄰 🄿🄰🄿🄰🄳🄰🄼 香辣松化胡椒饼 $21好香脆, 虽然有点油腻, 不过上面调味几fresh, 香料再加一点微碎辣蕃茄、corridors等, 有点西班牙 tapas 感觉🄻🄰🄼🄱 🅂🄷🄰🄽🄺 玛沙拉羊膝 $208十分推荐👍🏼 呢款requested 中辣, 香料味浓郁更加惹味. 两只羊脾带微羊肉香却无骚味, 肉质软腍中间带点胶质, 轻易撕开🄲🄷🄴🄴🅂🄴 🄽🄰🄰🄽 芝士烤饼 $39🄶🅁🄴🄴🄽 🄾🄽🄸🄾🄽 🄱🄰🄰🄽 姜葱烤饼 $29其实佢个芝士无咩味道, 不过两款都好有面粉香, 厚身有口感, 点咖哩食好正🄼🄰🄽🄶🄾 🄻🄰
🄲🅁🄰🄱 🄲🅄🅁🅁🅈 印式咖哩蟹$198
🅃🄰🄽🄳🄾🄾🅁🄸 🄼🄸🅇🄴🄳 🄶🅁🄸🄻🄻 烧烤精选$168
🄼🄰🅂🄰🄻🄰 🄿🄰🄿🄰🄳🄰🄼 香辣松化胡椒饼 $21
🄻🄰🄼🄱 🅂🄷🄰🄽🄺 玛沙拉羊膝 $208
🄲🄷🄴🄴🅂🄴 🄽🄰🄰🄽 芝士烤饼 $39
🄶🅁🄴🄴🄽 🄾🄽🄸🄾🄽 🄱🄰🄰🄽 姜葱烤饼 $29
🄼🄰🄽🄶🄾 🄻🄰🅂🅂🄸 芒果酸奶 $36
🅈🄾🅄🄽🄶 🄲🄾🄲🄾🄽🅄🅃 椰青 $42
唔会太甜, 酸甜中带几香芒果味🥭, 口感幼滑, 而🥥 coconut 清甜配curry naan好夹
overall 系几正宗印度餐厅, curry 同naan都好食而环境几好坐. 可惜受疫情影响系上环
晚市无咩生意, 希望佢挨得住