2024-05-10
将军澳地道靓靓韩国餐厅🇰🇷🍴seoulmate, 超级靓同可爱的装潢吸引左我们几个少女心爆棚既少女们🥰几个女仔当然揾间靓靓既打卡餐厅啦,今次就拣左呢度试下,呢度有好多特色美食,而且好有特色,好食有好睇,真系要介绍番俾大家:1. 烟雾弥漫鸟卒卒火山辣海鲜炒饭 $168 主食来讲真系要试下呢款炒饭,黑蚊蚊而且嬲嬲样,首先喷晒烟咁,跟住切开里面仲有流心馅,真系好食又好玩2. 火灸双酱草式炸鸡(秘婴明太子酱、黄金皮蛋酱)$198 炸鸡🍗亦都系代表韩国🇰🇷美食之一,有几款口味可以一次过试晒哦🤤3. 炸软壳蟹、蟹肉、蟹柳紫菜饭卷 $108 仲有呢款饭卷也是好出名,韩国饭卷亦系必食之一哦4. 马卡龙甜品拼盘 $148 最后一定要食呢度既甜品,也是招牌来的,好靓打卡一流,而且有几款,食得好开心😁。 5. 饮品方面就点左日本静冈县焙茶和特激朱古力奶盖雪山,两杯可以加不同口味,我们就试左燕麦奶同特浓咖啡,好看又好喝哦$58 这里的座位也是很多玩偶🧸陪伴,还有千秋座位真系影相真系几正,大家来到将军澳真系要试下哦。