脆皮菠萝油 - 中规中矩,皮系脆嘅,面包口感正常,但值得欣赏嘅系菠萝包同牛油系分开上嘅,所以唔会出现个种一上枱牛油就融左系菠萝包里面嘅情况冬荫功炒河(唔记得个名,「是日午餐」嚟嘅) - 同干炒牛河几似,不过牛肉换左做叉烧,另外带少少嘅冬荫功香味同轻微嘅辣味。整体的口感比较丰富,因为里面仲有鸡蛋、豆芽、红洋葱。红豆冰 - 味道几搭,我个人觉得偏甜左少少,但整体OK!出炉脆皮蛋挞 - 普通,虽然蛋浆唔会过甜,但牛油皮一般焗黑椒牛脷饭 - 唔错,牛脷唔难咬,而且黑椒汁都几惹味干炒牛河 - 正常茶餐厅该有嘅水准,唔会好油,味道同牛肉嘅口感都OK总结嚟讲,不过不失,就系一间正常嘅集团式茶餐厅,如果唔洗排队嘅话,都可以食下嘅(虽然排队嘅人几多,但冇想像中等得耐)(我冇遇到服务态度太差嘅待应)

红豆冰 - 味道几搭,我个人觉得偏甜左少少,但整体OK!

出炉脆皮蛋挞 - 普通,虽然蛋浆唔会过甜,但牛油皮一般

焗黑椒牛脷饭 - 唔错,牛脷唔难咬,而且黑椒汁都几惹味

(虽然排队嘅人几多,但冇想像中等得耐)
(我冇遇到服务态度太差嘅待应)