星期日晚系朗豪坊行街,周围都人山人海,连food court 都要等位🤥 一风堂咁岩只要等两张飞,又唔洗同人并枱坐👌🏻 🔆著数Tips: 如用支付宝登记消费券,可领取$200-$25礼券优惠 (都系之后先发现🥲 希望大家唔好错过)-💛 白丸元味 配慢煮猪柳叉烧 💰58 (好味道: 💛💛💛)拉面🍜拣咗普通硬度,感觉比起一兰拉面硬啲,下次可以试软一点,可能会吸汤一点🤏🏻 慢煮猪柳叉烧系全瘦肉,食落会有啲干身,但都唔会韧👌🏻-💛 赤丸新味 配卷腩叉烧 💰62 (好味道: 💛💛💛)以为赤丸汤底会有辣味,原来只系多咗少少辣椒酱,但唔算得上有辣味,反而系咸香味👌🏻 卷腩叉烧半肥瘦,肉质好滑,肥肉位有弹口👍🏻-💛加底 +💰5正常一个拉面够女仔一人份,建议男仔加底!加底个面系同原本拉面个份量一样😮 好抵加❗️记得留返汤汁,因为加面底系另上,唔包汤汁的🤫 加完底包食到饱👍🏻-💛唐扬海老 💰48 (好味道: 💛💛💛💛)好香虾味!用嚟送酒一流😆 做小食好香口~不过略嫌炸得唔够脆口,记住要衬热食!-💛 芝麻菠菜+汽水 加配💰18 (好味道: 💛💛💛)芝麻味好香,菠菜系切碎咗,小口小口食,配埋鱼干仔同七味粉,惹

💛 白丸元味 配慢煮猪柳叉烧 💰58

💛 赤丸新味 配卷腩叉烧 💰62

💛加底 +💰5

💛唐扬海老 💰48
(好味道: 💛💛💛💛)

💛 芝麻菠菜+汽水 加配💰18
(好味道: 💛💛💛)
芝麻味好香,菠菜系切碎咗,小口小口食,配埋鱼干仔同七味粉,惹味👍🏻

人均消费:💰105 (已加一)
环境:💛💛💛💛
服务:💛💛💛💛