2019-06-24
今日同男朋友拍拖😍睇戏前食个晏先啦,门口menu成功吸引到我地入去🤣叫左两个餐,分别系C及P跟餐汤😊唔知有无听错,系红菜头甘荀唔知咩汤😂😂😂甘荀味几浓,味道系ok既,不过餐汤只系微暖,一啲烟都无架!😂😂唔知系咪谂住出边太热🤣🤣🤣我都系钟意热饮多啲🙈C法国蟹肉牛油果蓉芥末沙津:面头一层蟹肉,中间系沙津菜,好似几新鲜👍🏻最底竟然系西瓜,呢点几惊喜㖞😋😋😋西瓜仲要几甜tim!男朋友唔讲都无留意角落位有pat牛油果蓉,我谂唔系新鲜打出黎?因为食落好似有些少苦苦地🤔P全日早餐:😋早餐包括有有沙津菜,牛角包,卷到好似玫瑰花咁既烟三文鱼,蕃茄,少有既虾卷,炒得好食既菇,好creamy既滑蛋,半条司华力肠及两条鸡肉肠😂几丰富既!最好味系炒蛋同炒菇🤤🤤或者海鲜先系佢地拿手好戏🤣🤣我觉得味道正正常常,同一般餐厅无太大分别🙈